perjantai 15. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!

Toivottaa Kentsu ja Nessu, jotka ystävänpäivän kunniaksi ovat onnistuneesti pariutuneet

Luustoterveys taas corgien huippuluokkaa, lonkat isällä BB ja emällä AA. Molemmilla terveet kyynärät ja polvet ja muukin terveys erinomaista. Luonteeltaan molemmat ovat avoimia ja ystävällisiä. Astuminen on sujunut hienosti ilman apua.

Kiitos Taijalle luottamuksesta, kun sain oman silmäteräsi tänne astutusvierailulle. Kentsu on saanut myös ihmisten vierihoitoa lomallaan! Poika on ollu täällä kuin kotonaan.
On hienoa, että saa elää käytettävän uroksen kanssa, jolloin koiran luonne tulee todellakin näkyviin, toisin kun näyttelykehän vieressä katsellessa. Monet kasvattajat lumoutuvat titteleistä ja unohtavat koiran todellisen luonteen ja luontaisen lisääntymishalukkuuden sekä yleisterveyden. Pentuja pitää saada, vaikka väkisin.
Täytyy sanoa, etten olisi uskonut, että kukaan uros pääsee Topin tasolle luonteensa puolesta. Mutta onneksi olin taas väärässä. Kentsu on lumonnut meidät kaikki ihastuttavalla olemuksellaan <3


Nyt pidetään peukkuja pystyssä, että saadaan yhtä ihania pentuja, kuin vanhemmat ovat!



1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi - mieli nöyränä on tullut taas opittua uutta. Ja kädet kyynärpäitä myöten ristissä pentuja odotellessa! :)

    VastaaPoista